De Betteld Zelhem

Christelijke camping de Betteld

Welkom bij de leukste christelijke camping in Nederland, de Betteld!

Op deze christelijke camping in Nederland is van alles te beleven! Je kunt er vakantie vieren, nieuwe vrienden maken en uiteraard genieten van ons uitgebreide programma. Je vindt de Betteld Zelhem in de Achterhoek.

Wat maakt ons een christelijke camping?

We zijn al sinds 1972 aan het werk als een christelijke camping. Daarmee zijn we een van de eerste Christelijke campings in Nederland. Wat begon als een boerderij werd in de loop der jaren het park dat het nu is. De familie Hobelman wilde toen ter tijd een camping in Nederland starten met een christelijk programma. Dat is gelukt! Elk jaar komen er steeds meer gasten naar de Betteld om te genieten van het uitgebreide programma voor jong en oud. Zo nodigen we elke schoolvakantie sprekers uit om te komen spreken tijdens de bijbelstudies. Ook organiseren we gedurende het hele jaar interessante conferenties. Alles wat er te doen is, kun je vinden in onze agenda.

 
Jeugdprogramma op christelijk vakantiepark de Betteld
 

Hoe kun je bij ons overnachten?

Bij ons kun je natuurlijk hartstikke goed kamperen. We hebben meerdere gezellige kampeervelden waar je zo je caravan of tent neerzet. Op zoek naar een christelijke camping in Nederland, waar je met wat meer luxe kunt verblijven? Naast kampeerplekken, kun je bij ons meerdere soorten accommodaties boeken.

Wat dacht je van een stoere safaritent aan het water? Stap zo je bed uit in het zachte gras en wandel het strand op! De glampingtenten staan pal aan het water op een groot vlonder, waardoor je heerlijk met een boekje in de zon kunt zitten ontspannen of een frisse duik kunt nemen in het meer! Net als de safaritenten hebben ze een eigen sanitairgebouwtje per tent en zit er een keuken in.

Ook onze ingerichte bungalowtenten staan direct aan het water. Vanuit het terras kijk je uit op de plas en de prachtige natuurlijke omgeving. Wanneer je verblijft in een van deze tenten, beschik je over eigen sanitair en bespaar je jezelf de (nachtelijke) wandeling naar het gezamenlijk sanitair gebouw.

In het Dennenbos vind je de luxe safaritenten, die van alle gemakken zijn voorzien. Er zit een badkamer in, ze hebben een comfortabele lounge en een keuken. Deze tenten staan onder de heerlijke schaduw van de bomen. En dan zijn er nog de chalets en stacaravans. Die zijn er wel tot 7 personen! Met of zonder airco, aan het water of gezellig in het midden van de camping, er is genoeg keuze.

 
bijbelstudie op christelijk vakantiepark de betteld
 

Voor kinderen en tieners hebben we ook een groot programma tijdens de schoolvakanties. Kinderen van tussen de 4 en 11 jaar kunnen iedere ochtend meedoen met MEGA-kids, het animatieprogramma. MEGA staat voor Met Elkaar God Aanbidden. Samen met ons team maken ze muziek en leren ze God op spelenderwijs kennen.

Tieners kunnen meedoen met het fulltime christelijk programma Royal Adventure. Ze kunnen hier kiezen uit Stay Inn of Just Program. Bij Stay Inn overnachten ze bij ons in de herberg, het Tipidorp of kamperen ze langs het water. Ook eten ze met ons mee. Just Program is, zoals de naam al verklapt, alleen het programma. De tieners overnachten en eten dan bij hun ouders of verzorgers op de camping.

Royal Adventure is opgedeeld in verschillende leeftijdscategorieën: Track Build voor 12-15 jaar, Track Grow voor 16-18 jaar en Track Lead voor 18+ die als leiders meedoen. Op deze manier sluit het programma altijd perfect aan op de huidige interesses van de deelnemers. Zowel Royal Adventure als MEGA-Kids organiseren we op onze christelijke camping samen met Royal Mission. We zijn een van de weinige christelijke campings in Nederland met zo'n uitgebreid programma voor kids, jeugd en volwassenen.

 

Christelijke camping in Nederland boeken

Klaar voor een onvergetelijke vakantie met het hele gezin? Op de Betteld kun je even volledig ontspannen terwijl je samen met je familie nieuwe herinneringen maakt. Met ons uitgebreide programma hoef je je geen moment te vervelen en de luxe ingerichte safari- en bungalowtenten bieden het comfort om jezelf even terug te kunnen trekken met een goed boek. Wees er snel bij en boek een verblijf op de gezelligste christelijke camping in Nederland voor aankomende vakantie!