Welkom bij christelijke camping de Betteld!

Onze christelijke camping is van alles te beleven! Je kunt er natuurlijk vakantie vieren, nieuwe vrienden maken en uiteraard genieten van ons uitgebreide programma. Je vindt de Betteld Zelhem in de Achterhoek.

Wat maakt ons een christelijke camping?

We zijn al sinds 1972 aan het werk als een christelijke camping. Wat begon als een boerderij werd in de loop der jaren het park dat het nu is. De familie Hobelman wilde toen ter tijd een christelijke camping starten met een christelijk programma. Dat is gelukt! Elk jaar komen er steeds meer gasten naar de christelijke camping de Betteld om te genieten van het christelijke programma. Zo nodigen we elke schoolvakantie sprekers uit die spreken tijdens de bijbelstudies. Alles wat er te doen is kun je vinden in onze agenda.

 

 
Jeugdprogramma op christelijk vakantiepark de Betteld
 
bijbelstudie op christelijk vakantiepark de betteld
 

Voor kinderen en tieners hebben we ook een groot programma tijdens de schoolvakanties. Kinderen van 4-11 jaar kunnen iedere ochtend meedoen met MEGA-kids, het animatieprogramma. MEGA staat voor Met Elkaar God Aanbidden. Samen met ons team maken ze muziek en leren ze God op spelenderwijs kennen. Tieners kunnen meedoen met het fulltime programma Royal Adventure. Ze kunnen hier kiezen uit Stay Inn of Just Program. Bij Stay Inn overnachten ze bij ons in de herberg, het Tipidorp of kamperen ze langs het water. Ook eten ze met ons mee. Just Program is, zoals de naam al verklapt, alleen het programma. De tieners overnachten en eten dan bij hun ouders of verzorgers op de camping. Daarnaast hebben we ook nog de leeftijdsverdelingen: Track Build voor 12-15 jaar, Track Grow voor 16-18 jaar en Track Lead voor 18+ die als leiders meedoen. Zowel Royal Adventure als MEGA-Kids organiseren we op onze christelijke camping samen met Royal Mission.

 

Hoe kun je bij ons overnachten?

Bij ons kun je natuurlijk hartstikke goed kamperen. We hebben meerdere gezellige kampeervelden waar je zo je caravan of tent neerzet. Naast dat we een christelijke camping zijn, zijn we ook een groot vakantiepark. Zo hebben we meerdere soorten accommodaties. Wat dacht je van een stoere safaritent aan het water? Stap zo je bed uit in het zachte gras en wandel zo het strand op! De glampingtenten staan pal aan het water op een groot vlonder waardoor je heerlijk met een boekje in de zon kunt zitten ontspannen of een frisse duik kan nemen in het meer! Net als de safaritenten hebben ze een eigen sanitairgebouwtje per tent en zit er een keuken in. In het Dennenbos vind je de luxe safaritenten, die van alle gemakken zijn voorzien. Er zit een badkamer in, ze hebben een comfortabele lounge en een keuken. Deze tenten staan onder de heerlijke schaduw van de bomen. En dan zijn er nog de chalets en stacaravans. Die zijn er wel tot 7 personen! Met of zonder airco, aan het water of gezellig in het midden van de camping, er is genoeg keuze.

En dan nog even dit

We zijn niet alleen een christelijke camping. Ook zijn we een conferentiecentrum en hosten we ieder jaar meerdere grote christelijke conferenties zoals Opwekking Worship Weekend en Vrij zijn. Naast de christelijke camping in Zelhem hebben we ook andere locaties. Zo vind je ons ook in Amerongen (groepsaccommodatie), Cadzand (projectontwikkeling duurzaam vakantiepark), Doorn (conferentiecentrum) en Limauges (B).