Als gezin je accu opladen in de zomer: Gezinsweek op de Betteld

Wij hebben iets wat voor gezinnen de ideale en betaalbare vakantie is! Deze zomer kun je als gezin meedoen aan de Gezinsweek. Wat is dat? Dat is een week vol aanbidding, bijbels onderwijs, spelen en quality time met het gezin. Het verblijf is inclusief ontbijt, lunch en diner, deelname aan al onze programma's en Royal Adventure voor tieners. Jullie verblijven in onze Witte Herberg in een privékamer met eigen sanitair. Klinkt dat interessant? Boek nu via het formulier onderaan deze pagina! 

  • Vanaf €660,- per week voor 4 personen
  • Incl. deelname aan Royal Adventure
  • Incl. ontbijt, lunch en diner
 

Wat houdt het precies in?

Je verblijft met je gezin een week lang (van zaterdag tot zaterdag) in een kamer in onze Witte Herberg. Jullie hebben een eigen kamer met eigen sanitair. En dat alles voor maar €660,- voor 4 personen! Lees hieronder wat je precies kunt verwachten. Met meer dan 4 personen? In 1 kamer kunnen in totaal 6 mensen overnachten. Per persoon extra betaal je maar €50,- bij. 

Het is echt vakantie, je hoeft zelfs niet te koken! Het ontbijt, lunch en diner zijn namelijk voor iedereen inbegrepen. We houden ons aan de maatregelen rondom het coronavirus en daarom zal het eten plaatsvinden in de vorm van een buffet en zal er genoeg ruimte zijn om gezellig te eten met je gezin. Jullie mogen als gezin de hele week deelnemen aan alle vormen van progamma die wij te bieden hebben: bijbelstudies, MEGA-Kids voor de kleinere kids en Royal Adventure voor de tieners. Wat er in welke week te doen is vind je in de agenda. Let op, voor alle activiteiten dien je je nog wel in te schrijven. Hierover lees je meer in het Programma-magazine dat je ontvangt bij aankomst. 

Wat krijg je nou eigenlijk allemaal?

  • Elke dag ontbijt, lunch en diner voor het hele gezin
  • Gratis deelname aan MEGA-kids (kinderen tot 11 jaar) 
  • Gratis deelname aan Royal Adventure Just Program (11-18 jaar, ter waarde van €50,- per deelnemer)
  • Laken- en handdoekenpakketten
  • Eindschoonmaak

En dit alles voor maar €660,- voor 4 personen!

Persoonlijke gegevens

Het verblijf

Vink hier aan in welke week/weken u gebruik wilt maken van de Gezinsweek.