Misschien hadden jullie als gezin wel prachtige plannen voor deze zomer: op vakantie, conferenties, dagjes weg, noem maar op. Maar door alle maatregelen zit dat er waarschijnlijk niet meer in... Daarom hebben wij iets nieuws wat voor gezinnen de ideale en betaalbare vakantie is! Deze zomer kun je als gezin meedoen aan de Gezinsweek. Wat is dat? Dat is een week vol aanbidding, bijbels onderwijs, spelen en quality time met het gezin. Het verblijf is inclusief ontbijt, lunch en diner, deelname aan al onze programma's en Royal Adventure voor tieners. Jullie verblijven in onze Witte Herberg in een privékamer met eigen sanitair of in een van de 6 Tipitenten. Klinkt dat interessant? Boek nu via het formulier onderaan deze pagina! 

 

Wat houdt het precies in?

De Herberg: je verblijft met je gezin een week lang (van zaterdag tot zaterdag) in een kamer in onze Witte Herberg. Jullie hebben een eigen kamer met eigen sanitair.

De Tipi: je verblijft met je gezin een week lang (van zaterdag tot zaterdag) in een van de 6 Tipitenten. Deze zijn beschikbaar voor 6 personen en staat aan een groot grasveld om te spelen. 

Het is echt vakantie, je hoeft zelfs niet te koken! Het ontbijt, lunch en diner zijn namelijk voor iedereen inbegrepen. We houden ons aan de maatregelen rondom het coronavirus en daarom zal het eten plaatsvinden in de vorm van een buffet en zal er genoeg ruimte zijn om gezellig te eten met je gezin. Jullie mogen als gezin de hele week deelnemen aan alle vormen van progamma die wij te bieden hebben: bijbelstudies, MEGA-Kids voor de kleinere kids en Royal Adventure voor de tieners. Wat er in welke week te doen is vind je in de agenda. 

Een Gezinsweek boek je al vanaf €645,-* voor 4 personen. Dat is dus maar €25,- per persoon per nacht! En daar zit alles in. Wil je met meer dan 4 mensen komen? Dat kan: elke persoon extra kost €50,- per persoon per week. De boekingen lopen allemaal van zaterdag tot zaterdag.
*Bedragen zijn exclusief toeristenbelasting. 

 
gezinsweek