De Betteld Zelhem

Leider Impact4Kids

Leider zijn bij Impact Kinderprogramma’s van Impact4Kids op de Betteld

Er wordt op de Betteld 10 weken lang tijd Impact kinderprogramma’s aangeboden. Kinderen mogen in de meivakantie, zomervakantie én herfstvakantie op ontdekkingsreis naar hun persoonlijke relatie met Jezus! Daar hebben wij jou hard bij nodig! De kinderen van 0-3 jaar, groep 1-3, groep 4-6 en groep 7-8 hebben allemaal hun eigen weekprogramma. Als leider word je bij de Impact kinderprogramma's nauw betrokken. Je mag meedenken, meeschrijven, hierin groeien en je talent verder ontwikkelen.

_________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Wat doe jij als leider?

De minimale leeftijd om mee te helpen bij de Impact Kinderprogramma’s is 15 jaar. Je begeleidt de kinderen tijdens de activiteiten van het programma. Je doet actief mee, leeft Jezus voor en maakt vooral ook zelf plezier. Er zijn verschillende programmaonderdelen per doelgroep: toneel, muziek maken (gitaar, drum, piano, zang), gebed, de Bijbeltekst aanleren, een creatieve verwerking leiden en samen actieve spellen doen. Het weekprogramma voor de kinderen start op de maandagochtend en duurt tot vrijdagmiddag. Op de dag wordt op verschillende momenten activiteiten aangeboden waar jij samen met je team de leiding in draagt. Voor de leiders begint het programma zaterdagavond en duurt het tot zaterdagmorgen.

 
 

Jouw talenten zet je in tijdens de programmaonderdelen, kinderen leren van jou en van elkaar. Als leider bij de Impact Kinderprogramma’s ben je een voorbeeld voor de kinderen. Ze kijken tegen je op en spiegelen zich aan jou. Je bent dus van onschatbare waarde in hun ontwikkeling. In de kinderleeftijd leer je namelijk waarheden en vaardigheden die je je hele leven zal onthouden.

Hoe tof is het dan als jij in je rol als leider dit aan hen mag voordoen en uitdragen! Daarnaast kun je zelf ook groeien doordat we je coachen ook zelf dichter bij Jezus te leven en je krijgt de ruimte om mee te denken, mee te schrijven, je talenten te ontwikkelen en je leiderschap te verdiepen. Hoe waardevol is dit ook voor jezelf!

Ben jij nou jonger dan 15 jaar en wil je heel graag meehelpen, stuur dan even een mail naar info@impact4Kids.nl of geef dit aan bij de coach van die week. Dan kijken we samen of we dit mogelijk kunnen maken.

_________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Be there!

Word jij ook onderdeel van het geloofsleven van een kind? Door jou zullen de kinderen Jezus ontmoeten en leren hoe het is om Jezus in je dagelijks leven te betrekken. Daarnaast bouwen we als team graag met jou een band op. Je hebt buiten de programma’s om tijd om zelf lol te maken of aan te sluiten bij andere activiteiten op de camping.

 

Als je je hebt aangemeld via de Betteld en hebt betaald, ontvangen wij je gegevens van de Betteld. Impact4Kids belt je dan op om je aanmelding te bevestigen en jouw rol tijdens het kinderprogramma te bespreken.

 

All inclusive Herberg of Kamperen

  • Verblijf je langs de plas (18+) of in de Witte Herberg
  • Van zaterdagavond tot en met zaterdagochtend zijn alle maaltijden inclusief.
  • Krijg je coaching en training als leider.
  • Leer je nieuwe mensen kennen die enthousiast zijn voor God en kinderen, hieruit kunnen sterke vriendschappen ontstaan.

De normale prijs voor dit pakket zou €300,- moeten zijn, maar omdat we de aanwezigheid van leiders ongelooflijk belangrijk vinden, draagt De Betteld een groot deel van de kosten. Leiders met verblijf en catering mogen een hele week participeren voor maar €105,- all in. De verkorte meivakantieweek is uiteraard goedkoper. 

Dan is er nog de optie om wel te kamperen langs de plas, maar niet mee te eten. Hierbij mag je gratis je eigen tentje opzetten.

Geen verblijf en maaltijden

  • Verblijf je in je eigen (geboekte) accommodatie
  • Krijg je coaching en training als leider
  • Zorg je voor je eigen eten
  • Leer je nieuwe mensen kennen die enthousiast zijn voor God en kinderen, hieruit kunnen sterke vriendschappen ontstaan.