Een uniek arrangement, 20% korting en een week gratis vakantie!

Dit voorjaar hebben we iets nieuws. Omdat we allemaal zoveel zin hebben om er weer even uit te gaan, kun je bij ons wel een maand lang vakantie vieren! In deze vakantiemaand vallen de meivakantie, Hemelvaart en Pinksteren, en je krijgt zelfs een week gratis én 20% korting! 'Hoe werkt dat dan? Zoveel vrij hebben we toch niet?' denk je misschien. Nou, jullie mogen komen en gaan wanneer jullie willen! Dus tussendoor naar huis om te werken of om naar school te gaan kan gewoon, en dan komen jullie in het weekend gewoon weer terug! Hieronder leggen we precies uit hoe het werkt en welke verblijfsmogelijkheden je kunt boeken

 

Hoe werkt dat dan?

Nou, het is eigenlijk heel makkelijk. We hebben speciaal een Mei-arrangement gemaakt, die kun je hiernaast boeken. Met dit arrangement koop je een maand lang vakantie in een door jou gekozen accommodatietype (let op, stacaravans en chalets zijn uitgesloten). Jullie vakantie begint op 30 april en eindigt op 25 mei. Tussendoor mogen jullie zelf kiezen of je blijft, of tussendoor naar huis gaat. Want niet iedereen heeft veel vakantiedagen.

In deze periode vallen de meivakantie, Hemelvaart en Pinksteren. In de meivakantie zetten we met het FamilieFestijn een super leuk programma neer voor het hele gezin. Voor Hemelvaart en Pinksteren zijn we druk bezig om ondanks corona iets moois neer te zetten. Met Pinksteren zullen we de Livestream van Opwekking uitzenden voor onze gasten.

 
Gezin
 

Wat kost het?

Als jullie het Mei-arrangement boeken, boek je dus bijna een maand vakantie. Je krijgt standaard 20% korting en 1 week gratis. De kosten van de vakantie zijn exclusief boekingskosten, schoonmaakkosten en toeristenbelasting. Wat jullie uiteindelijk kwijt zijn, hangt natuurlijk af van welke accommodatie boeken.

 

 
safaritent
 

Waar kunnen we verblijven?

Jullie kunnen kiezen uit 3 opties: Safaritenten op het Natuurveld, Glampingtenten op Waterkant en een kampeerplek op een van de kampeervelden. De tenten zijn geheel ingericht met een keuken en slaapkamers. Bij de tenten wordt goed sanitair geregeld.

 
Brandschilderen
 

FamilieFestijn en andere activiteiten

Tijdens de meivakantie kun je als gezin meedoen aan het FamilieFestijn. Dat wordt een hele leuke week vol activiteiten, spelletjes en workshops. Via onderstaande knop lees je meer over het programma. Voor Hemelvaart en Pinksteren zijn we nog druk bezig.

FamilieFestijn