De Betteld Zelhem

Vakantie

 
  • Christelijk vakantiepark in de Achterhoek
  • Uitgebreid animatieprogramma
  • Kamperen, glamping en accommodaties
 

Huren  Kamperen  Voorzieningen  Omgeving  Programma

Tijd voor vakantie!

Wat ga jij doen? Wil je kamperen, of in een gezellig chalet verblijven? Op ons christelijke park kan het allemaal! We hebben veel verschillende soorten accommodaties te bieden: kamperen, een stacaravan, glampingtent, chalet of een safaritent. Waar wacht je nog op? Boek snel voordat ze weg zijn!

 
 
 
 

Altijd iets te doen!

Op de Betteld Zelhem is er altijd iets te doen! In de schoolvakanties kun je bijna iedere dag naar een bijbelstudie van een bekende spreker. Voor de kids is er een uitgebreid animatieprogramma: MEGA-kids. Tieners kunnen meedoen aan Royal Adventure. Verder zijn er leuke workshops en seminars en kun je altijd terecht in onze horeca om wat lekkers te eten of te drinken. Bekijk hier snel wat er op de Betteld allemaal te doen en te vinden is!

 

Beleef de Achterhoek

De Betteld Zelhem ligt midden in de Achterhoek, een prachtig gebied in Oost-Nederland waar super veel te beleven is! Het barst hier van de natuur, unieke landschappen en stoere kastelen. Ga lekker fietsen, picknicken, een dagje naar het kleinste stadje van Nederland - Bronckhorst - of bezoek een van de vele speeltuinen in de omgeving.