De Betteld Zelhem

Voorwaarden

De Betteld hanteert de leveringsvoorwaarden van RECRON. Klik onderaan deze tekst op de voorwaarden die op jouw verblijf van toepassing zijn.

Annuleringsverzekering
Het is bij de Betteld optioneel mogelijk een annuleringsverzekering af te sluiten bij uw reservering.
De annuleringsvoorwaarden zijn via de receptie op te vragen. Indien er geen annuleringsverzekering is afgesloten zijn de eerder genoemde RECRON voorwaarden van toepassing.

Internetboekingen

Indien u via internet heeft geboekt zullen wij uw boeking nog controleren op de prijs en de datum. Deze boeking is dus onder voorbehoud. Mocht u binnen een week niks van ons vernemen dan kunt u de reservering als definitief beschouwen.  

We hanteren een leeftijd van minimaal 25 jaar oud om een boeking te mogen maken. Wanneer je als echtpaar jonger dan 25 bent, is dit wel toegestaan. Ook verwelkomen wij geen vriendengroepen. 


Klachten
Onze medewerkers doen hun uiterste best om uw vakantie prettig te laten verlopen. Mocht u tijdens uw verblijf toch een klacht hebben, verzoeken wij dit eerst te melden bij de receptie alvorens dit per e-mail te doen. Zo kunnen wij ter plaatse een oplossing voor het probleem zoeken.

Privacy
Wij gebruiken uw gegevens enkel voor interne doeleinden en deze worden niet aan derden doorgespeeld.

De Betteld
Aaltenseweg 11
7021 HR  Zelhem
T: 0314-627200

KVK nummer: 86845101
BTW nummer: NLO01365508B13

Op al uw reserveringen zijn de RECRON voorwaarden van toepassing.
Voorwaarden vaste plaatsen
Voorwaarden toeristische plaatsen
Voorwaarden vakantieverblijven
Voorwaarden conferenties