• De leukste activiteiten voor kids
  • Actie, avontuur en plezier
  • Prachtige verhalen uit de Bijbel

MEGA-Kids

Kids die naar de basisschool gaan kunnen elke doordeweeksedag in de schoolvakanties meedoen aan MEGA-kids. MEGA staat voor Met Elkaar God Aanbidden, en dat is precies wat ze daar doen! MEGA-kids is een samenwerking van Royal Mission en De Betteld. De kinderen zingen samen liedjes, leren de bijbelverhalen kennen en doen samen spelletjes.

 

Sem & Saar

Ken jij Sem & Saar al? 

Sem & Saar zijn helemaal fan van MEGA-Kids! Het lijkt hen daarom extra leuk als jij ook komt! Sem & Saar zijn de gezichten van MEGA-Kids. Je ziet ze overal! 

 
megakids

MINI-MEGA-Kids

Voor kinderen in groep 1

✦ Waar: Schaapskooi
✦ Wanneer: maandag t/m vrijdag
✦ Tijd: 10:00-11:30 uur, inloop 09:45 uur
✦ Entree: gratis

 
megakids

MINI-MEGA-Kids

Voor kinderen in groep 2

✦ Waar: tent naast Schaapskooi
✦ Wanneer: maandag t/m vrijdag
✦ Tijd: 10:00-11:30 uur, inloop 09:45 uur
✦ Entree: gratis

 
megakids

MEGA-Kids

Voor kinderen in groep 3 t/m 8

✦ Waar: De Ark
✦ Wanneer: maandag t/m vrijdag
✦ Tijd: 10:00-11:30 uur, inloop 09:45 uur
✦ Entree: gratis

 
 

Fun


Kinderen houden van actie, avontuur en plezier. Van samen optrekken, samen ontdekken en ervaren hoe bijzonder God is. En dat vind je allemaal bij MEGAKIDS.

 
 

Spel


Doe samen boeiende spellen als de game: jongens tegen de meisjes. Bekijk maffe acts en sloof je uit bij leuke quizjes. Natuurlijk is er ook tijd ingeruimd voor knutselen. Bij MEGAKIDS heb je lol en maak je vrienden.

 
 

Diepgang


Op eigentijdse wijze vertellen de coole leiders van MEGAKIDS prachtige verhalen uit de Bijbel. En daarin zul je ontdekken: Jezus is dol op jou. Elke week heeft een eigen thema die speciaal voor jullie kids is voorbereid.

 
 

Leiders MEGA-Kids

Ben jij ouder dan 14 jaar en houd je van kinderen? Vind jij het leuk om in een team te werken? Kan je een instrument bespelen, ben je creatief, kan je spannende verhalen vertellen of gewoon goed met kinderen opschieten? Vanaf 14 jaar mag je meewerken in de onderbouw. Vanaf 16 jaar mag je meewerken in de bovenbouw.

Als kinderwerker krijg je speciale begeleiding van een ervaren coach van Royal Mission. Je leert, groeit en geeft zo de kinderen van de Betteld een toptijd. Jij bent hun voorbeeld. Want in jou woont de Heilige Geest en door jou heen zullen ze God zien.

Schrijf je nu in!