De Betteld Zelhem
De Betteld Zelhem

MEGA-Kids

 
 
  • De leukste activiteiten voor kids
  • Actie, avontuur en plezier
  • Prachtige verhalen uit de Bijbel

MEGA-Kids

MEGA staat voor Met Elkaar God Aanbidden, en dat is precies wat we daar doen! Alle kinderen tussen 4 en 12 jaar zijn welkom om met elkaar God te aanbidden en meer van Hem te leren. MEGA kids is een samenwerking van Royal Mission en De Betteld. Met elkaar gaan we zingen, luisteren we naar prachtige Bijbelverhalen en beleven we veel lol met elkaar!

 
 

Wat doen we bij MEGA-Kids?

Hoe ziet onze week eruit?

Elke ochtend tussen 9:45 en 11:30 is er een ochtendprogramma waarin we lol hebben met elkaar en meer leren over wie God is. Onze leiders vertellen of spelen een Bijbelverhaal voor de kinderen, we zingen samen en er zijn workshops. Elke week is er een thema waar we de hele week mee bezig zullen zijn.

Voor de Mei vakantie is het thema bij de Mini Mega-kids (groep 1&2): Superhelden

Bij de Mega-kids is het thema (groep 3 t/m 8): Superhelden

Wie zijn Sem & Saar?

Sem & Saar zijn helemaal fan van MEGA-Kids! Het lijkt hen daarom extra leuk als jij ook komt! Sem & Saar zijn de gezichten van MEGA-Kids. Misschien heb je ze al wel eens rond zien rijden op onze mooie Sem & Saar golfkar. 

Elke ochtend rijden zij een rondje over de camping om jullie op te halen voor de Mega-Kids. heb jij ze al gezien?

 

 

 

Informatie voor ouders

Het MEGA kids programma is niet elke week hetzelfde, dit wordt afgewisseld met verschillende thema's. Tijdens de ochtenden volgen we een programma en daarnaast laten wij ons leiden door de Heilige Geest en kijken we naar wat Hij wil doen in die week. Hierdoor kan het zijn dat er voor uw kind wordt gebeden voor bijvoorbeeld genezing. Ook komt het wel eens voor dat kinderen gezalfd worden. Wat we hierbij belangrijk vinden is dat dit enkel wordt gedaan, als het kind dit ook zelf wil. Wanneer u hier vragen over heeft kunt u altijd contact met ons opnemen. Heeft u vragen over bovenstaande punten of over de inhoud van het programma schroom dan niet om in de desbetreffende week de hoofdcoach van Mega Kids aan te spreken. Zij staan open voor al uw vragen

 

 

 
 
 
megakids

MINI-MEGA-Kids

Voor kinderen in groep 1

✦ Waar: Schaapskooi
✦ Wanneer: maandag t/m vrijdag
✦ Tijd: 10:00-11:30 uur, inloop 09:45 uur
✦ Entree: gratis

 
megakids

MINI-MEGA-Kids

Voor kinderen in groep 2

✦ Waar: tent naast Schaapskooi
✦ Wanneer: maandag t/m vrijdag
✦ Tijd: 10:00-11:30 uur, inloop 09:45 uur
✦ Entree: gratis

 
megakids

MEGA-Kids

Voor kinderen in groep 3 t/m 8

✦ Waar: De Ark
✦ Wanneer: maandag t/m vrijdag
✦ Tijd: 10:00-11:30 uur, inloop 09:45 uur
✦ Entree: gratis

 
 

Fun


Kinderen houden van actie, avontuur en plezier. Van samen optrekken, samen ontdekken en ervaren hoe bijzonder God is. En dat vind je allemaal bij MEGAKIDS.

 

Spel


Doe samen boeiende spellen als de game: jongens tegen de meisjes. Bekijk maffe acts en sloof je uit bij leuke quizjes. Natuurlijk is er ook tijd ingeruimd voor knutselen. Bij MEGAKIDS heb je lol en maak je vrienden.

 

Diepgang


Op eigentijdse wijze vertellen de coole leiders van MEGAKIDS prachtige verhalen uit de Bijbel. En daarin zul je ontdekken: Jezus is dol op jou. Elke week heeft een eigen thema die speciaal voor jullie kids is voorbereid.

 
 

Leiders MEGA-Kids

Ben jij ouder dan 14 jaar en houd je van kinderen? Vind jij het leuk om in een team te werken? Kan je een instrument bespelen, ben je creatief, kan je spannende verhalen vertellen of gewoon goed met kinderen opschieten? Vanaf 14 jaar mag je meewerken in de onderbouw. Vanaf 16 jaar mag je meewerken in de bovenbouw.

Als kinderwerker krijg je speciale begeleiding van een ervaren coach van Royal Mission. Je leert, groeit en geeft zo de kinderen van de Betteld een toptijd. Jij bent hun voorbeeld. Want in jou woont de Heilige Geest en door jou heen zullen ze God zien.

Schrijf je nu in!