• De leukste activiteiten voor kids
  • Actie, avontuur en plezier
  • Prachtige verhalen uit de Bijbel

MEGA-Kids

Kids die naar de basisschool gaan kunnen elke doordeweekse dag in de schoolvakanties meedoen aan MEGA-kids. MEGA staat voor Met Elkaar God Aanbidden, en dat is precies wat ze daar doen! MEGA-kids is een samenwerking van Royal Mission en De Betteld. De kinderen zingen samen liedjes, leren de bijbelverhalen kennen en doen samen spelletjes.

 

Wat doen we bij MEGA-Kids?

Hoe ziet onze week eruit?

Een leuk ochtend programma waar we het heel gezellig hebben, maar ook leren over de Here God. Onze leiders lezen of spelen een bijbel verhaal voor de kinderen, we zingen samen en er zijn workshops. Elke week is er een thema waar we de hele week mee bezig zullen zijn. Voor de Herfstvakantie is het thema bij de Mini Mega-kids (groep 1&2): Dieren in de bijbel 

Bij de Mega-kids is het thema (groep 3 t/m 8): Hands up.

Wie zijn Sem & Saar?

Sem & Saar zijn helemaal fan van MEGA-Kids! Het lijkt hen daarom extra leuk als jij ook komt! Sem & Saar zijn de gezichten van MEGA-Kids. Misschien heb je ze al wel eens rond zien rijden op onze mooie Sem & Saar golfkar. 

Elke ochtend rijden zij een rondje over de camping om jullie op te halen voor de Mega-Kids. heb jij ze al gezien?

 

 

 

Informatie voor ouders

Het MEGA-Kids programma is niet elke week hetzelfde, dit wordt afgewisseld met verschillende thema's. Tijdens ons programma zijn er richtlijnen die we volgen, maar daarnaast laten wij ons leiden door God en kijken we naar wat Hij wil doen in die week. Hierdoor kan het zijn dat er voor uw kind wordt gebeden voor bijvoorbeeld genezing. Ook komt het wel eens voor dat kinderen gezalfd worden. Wat we hierbij belangrijk vinden is dat dit enkel wordt gedaan, als het kind dit ook zelf wil. Als u hier vragen over heeft kunt u altijd contact met ons opnemen. Ook kunt u in de desbetreffende week zelf de hoofdcoach benaderen om uw vragen te stellen. 

 

 
 
 
megakids

MINI-MEGA-Kids

Voor kinderen in groep 1

✦ Waar: Schaapskooi
✦ Wanneer: maandag t/m vrijdag
✦ Tijd: 10:00-11:30 uur, inloop 09:45 uur
✦ Entree: gratis

 
megakids

MINI-MEGA-Kids

Voor kinderen in groep 2

✦ Waar: tent naast Schaapskooi
✦ Wanneer: maandag t/m vrijdag
✦ Tijd: 10:00-11:30 uur, inloop 09:45 uur
✦ Entree: gratis

 
megakids

MEGA-Kids

Voor kinderen in groep 3 t/m 8

✦ Waar: De Ark
✦ Wanneer: maandag t/m vrijdag
✦ Tijd: 10:00-11:30 uur, inloop 09:45 uur
✦ Entree: gratis

 
 

Fun


Kinderen houden van actie, avontuur en plezier. Van samen optrekken, samen ontdekken en ervaren hoe bijzonder God is. En dat vind je allemaal bij MEGAKIDS.

 
 

Spel


Doe samen boeiende spellen als de game: jongens tegen de meisjes. Bekijk maffe acts en sloof je uit bij leuke quizjes. Natuurlijk is er ook tijd ingeruimd voor knutselen. Bij MEGAKIDS heb je lol en maak je vrienden.

 
 

Diepgang


Op eigentijdse wijze vertellen de coole leiders van MEGAKIDS prachtige verhalen uit de Bijbel. En daarin zul je ontdekken: Jezus is dol op jou. Elke week heeft een eigen thema die speciaal voor jullie kids is voorbereid.

 
 

Leiders MEGA-Kids

Ben jij ouder dan 14 jaar en houd je van kinderen? Vind jij het leuk om in een team te werken? Kan je een instrument bespelen, ben je creatief, kan je spannende verhalen vertellen of gewoon goed met kinderen opschieten? Vanaf 14 jaar mag je meewerken in de onderbouw. Vanaf 16 jaar mag je meewerken in de bovenbouw.

Als kinderwerker krijg je speciale begeleiding van een ervaren coach van Royal Mission. Je leert, groeit en geeft zo de kinderen van de Betteld een toptijd. Jij bent hun voorbeeld. Want in jou woont de Heilige Geest en door jou heen zullen ze God zien.

Schrijf je nu in!