De Betteld Zelhem

Christelijk vakantiepark de Betteld

Welkom bij christelijk vakantiepark de Betteld!

Op ons christelijke vakantiepark beleef je van alles! Je viert er vakantie, je maakt nieuwe vrienden en je geniet van ons uitgebreide programma. En dat allemaal op 1 park! De Betteld ligt midden in de Achterhoek, in Zelhem.

Wat maakt ons een christelijk vakantiepark?

Nou, dat is best simpel. Al sinds 1972 zijn wij een christelijke camping. In de loop der jaren groeiden we uit tot het christelijke vakantiepark wat we nu zijn. Onze christelijke identiteit merk je met name in het programma dat wij te bieden hebben. Zo organiseren we in de schoolvakanties weken met verschillende christelijke sprekers die komen praten over verschillende thema’s tijdens de bijbelstudies. Alles wat er te doen is kun je vinden in onze agenda.

 
Jeugdprogramma op christelijk vakantiepark de Betteld
 
bijbelstudie op christelijk vakantiepark de betteld
 

Voor kinderen is er MEGA-Kids, een samenwerking tussen Royal Mission en de Betteld. MEGA staat voor Met Elkaar God Aanbidden en is er voor kinderen tussen de 4 en 11 jaar. Daarnaast kunnen de tieners terecht bij Royal Adventure. Ook dit is een samenwerking tussen Royal Mission en de Betteld. Royal Adventure is een all-in programma voor tieners tussen de 12-18 jaar oud. Het duurt een hele week en zit vol met sport, spel, gezelligheid, diepgang en muziek maken. Uiteraard staat God ontmoeten op 1! De tieners kunnen ervoor kiezen om mee te doen met Just Program of Stay Inn. Bij Stay Inn overnachten ze bij ons op het park, bij Just Program bij hun ouders of verzorgers.

 

Hoe kun je bij ons overnachten?

Op een heleboel manieren! Omdat we dus een christelijk vakantiepark zijn en niet meer de camping die we waren, hebben we dus een heleboel soorten accommodaties. Zo kun je overnachten in een stoere safaritent aan het water. Je loopt zo je tent uit en staat op het strand. Meer vakantie dan dat wordt het niet! Overnachten in de glamtenten kan ook. Deze staan ook aan het water op een groot vlonder en staan dus nog dichterbij bij het water! Liever wat vaste muren om je heen? Huur dan een van de vele chalets op ons park. Ze zijn van eigenaren en daarmee gezellig en huiselijk ingericht. Ze zijn er voor 4-6 personen en staan verspreid over het christelijke park. Als je nou een echte kampeerder bent, kun je hier ook terecht. We hebben genoeg kampeerplaatsen op gezellige velden. Als laatste optie zijn er nog de safaritenten in het bos. Deze zijn in 2020 geplaatst en staan heerlijk in de schaduw van de dennenbomen. Deze tenten hebben zelfs een eigen badkamer!

En dan nog even dit

We zijn niet alleen een christelijk vakantiepark. Ook zijn we een conferentiecentrum en hosten we ieder jaar meerdere grote christelijke conferenties zoals Opwekking Worship Weekend en Vrij zijn. Naast het christelijke vakantiepark in Zelhem hebben we ook andere locaties. Zo vind je ons ook in Amerongen (groepsaccommodatie), Cadzand (projectontwikkeling duurzaam vakantiepark), Doorn (conferentiecentrum) en Limauges (B).