De Betteld Zelhem

Coronamaatregelen

Door het coronavirus zijn er wat dingen anders op ons park dan je van ons gewend bent. Hieronder lees je per onderwerp wat voor maatregelen we treffen tegen het virus. Ook leggen we aan je uit wat de gevolgen zijn voor jouw boeking. 

 

Maatregelen die gelden op het park

  • Houd 1,5 meter afstand van mensen die niet tot uw huishouden behoren;
  • Was vaak je handen;
  • Hoest en nies in je elleboog;
  • Indien je de receptie bezoekt mogen hier maximaal 2 personen naar binnen.  

Boeken

Flexibele bepalingen rondom corona. 

Deze reserveringsbepalingen zijn van kracht op alle reserveringen m.u.v. de jaar- / seizoensplaatsen en groepen. Wanneer het vakantiepark of de sanitaire voorzieningen van overheidswege geheel of gedeeltelijk gesloten zijn i.v.m. Covid-19 dan heb je recht op geld terug of een voucher op het gehele reserveringsbedrag m.u.v. de administratiekosten. Dit geldt niet voor de gasten die een safari tent, caravan of chalet gehuurd hebben waarin men volledig zelfvoorzienend kan zijn en vanuit overheidswege mag verblijven op het park. Hier is men dus niet afhankelijk van gemeenschappelijk sanitair.

Klachten vlak voor het verblijf

Ontstaan er 10 dagen voor aankomst bij jou of bij één van je huisgenoten corona gerelateerde klachten? Blijf dan thuis, kom niet naar de camping en laat je testen.

Ben je positief getest en heb je een annuleringsverzekering? Dan is de positieve test reden voor volledige restitutie exclusief de administratiekosten en annuleringsverzekering.

Indien je positief getest bent, maar je hebt geen annuleringsverzekering? Dan kunnen wij je helaas geen restitutie geven.

Klachten tijdens het verblijf

Heeft u klachten tijdens dat u op ons park verblijft? Laat u dan z.s.m. testen bij een GGD Teststraat en ga in quarantaine op uw verblijfplek. Maak geen gebruik meer van algemene faciliteiten. 

Indien u negatief test kunt u uw vakantie voort zetten.

Indien u positief getest wordt op corona moeten u en uw medegasten helaas naar huis. Indien u een reisverzekering/annuleringsverzekering heeft afgesloten bij een derde partij, kunt u hierop een beroep op doen. Via ons is er geen mogelijkheid op een vergoeding.

Voorwaarden bij annuleren

  • De Betteld hanteert standaard voor annuleringen de voorwaarden van de RECRON. Ontstaan er 10 dagen voor aankomst bij jou of bij één van je huisgenoten corona gerelateerde klachten? Blijf dan thuis, kom niet naar de camping en laat je testen.
  • Wanneer het Vakantiepark en/of de sanitaire voorzieningen van overheidswege geheel gesloten zijn i.v.m. Covid-19 dan heb je recht op geld terug of een voucher op het hele reserveringsbedrag m.u.v. de administratiekosten. Dit geldt niet voor de gasten die een safaritent, caravan of chalet gehuurd hebben waarin men volledig zelfvoorzienend kan zijn en vanuit overheidswege mogen verblijven op het park. Hier is men dus niet afhankelijk van gemeenschappelijk sanitair.
  • Ontstaan er 10 dagen voor aankomst bij jou of bij één van je huisgenoten corona gerelateerde klachten? Blijf dan thuis, kom niet naar de camping en laat je testen. Ben je positief getest en heb je een annuleringsverzekering? Dan is de positieve test reden voor volledige restitutie exclusief de administratiekosten en annuleringsverzekering. Indien je positief getest bent, maar je hebt geen annuleringsverzekering? Dan kunnen wij je helaas geen restitutie geven.

Voorzieningen zijn gesloten door maatregelen, wat nu?

Wanneer het vakantiepark of de sanitaire voorzieningen van overheidswege geheel of gedeeltelijk gesloten zijn i.v.m. Covid-19, dan heb je recht op geld terug of een voucher op het hele reserveringsbedrag m.u.v. de reserveringskosten.

Dit geldt niet voor de gasten die een safaritent, caravan of chalet gehuurd hebben waarin men volledig zelfvoorzienend kan zijn en vanuit overheidswege mogen verblijven op het park. Hier is men dus niet afhankelijk van gemeenschappelijk sanitair.