De Betteld Zelhem

Laagseizoen

Op vakantie in het laagseizoen

Bij de Betteld ben je altijd welkom, ook buiten de schoolvakanties om. In het voorjaar en deels in het najaar kun je bij ons kamperen of een ingerichte tent huren. 

In het laagseizoen geniet je van de rust en de natuur op de camping. Kom je 1 nachtje met je eigen caravan, of liever een midweekje in een ingerichte tent? Kan gewoon! 

Goedkoop op vakantie

Het voordeel van in het laagseizoen gaan, is dat je niet de hoofdprijs betaalt. Zo kun je al 1 nachtje komen kamperen met 2 volwassenen voor maar €18,50,- (incl. stroom, excl. toeristenbelasting)! En je huurt al een ingerichte safaritent voor maar €373,- (incl. schoonmaak, lakens, administratiekosten, excl. toeristenbelasting) voor een midweek. 

Daarnaast kun je in het laagseizoen wel gewoon gebruik maken van ons zwembad en het meer. We hebben zelfs een aantal tenten direct aan het water staan, dat is nog eens relaxed wakker worden! 

 
Jongen en meisje op speeltoestel
 
Safaritenten in Dennenbos
 

Kamperen in de natuur

De Betteld is een grote, maar gezellige camping midden in het groene hart van de Achterhoek. Die naam zegt al genoeg, het is hier groen. Mensen komen speciaal voor de natuur naar deze omgeving. Er zijn dan ook erg veel mooie wandel-, fiets- en mountainbikeroutes. Onze receptie kan je hierover meer vertellen. 

Deze omgeving leent zich er goed voor om er samen op uit te trekken, of om met de kinderen blotevoetenpaden te lopen of leuke uitjes te doen. Ideaal als ze nog niet naar school gaan!