De Betteld Zelhem

Organiseren

Wij denken graag op elke mogelijke manier met u mee om uw conferentie tot een succes te maken. We kunnen u op vele manier ontzorgen. Op het gebied van organisatie kunnen we veel voor u betekenen, maar ook op het gebied van marketing en facilitair. 

 
 

Badges

Tijdens uw conferentie zullen er veel mensen zijn die elkaar niet kennen. Daarom bieden wij aan badges te maken waarop naam, catering en nog meer belangrijke gegevens staan. U kunt zelf aangeven welke informatie daar op moet komen te staan. 

 
 

Eventmanager

Tijdens uw conferentie kunt u gebruik maken van een van onze eventmanagers. Zij zijn het aanspreekpunt tijdens de conferentie en helpen u waar nodig. Ook zorgen zij dat uw conferentie op rolletjes loopt en dat de afgesproken zaken op tijd klaar staan.

 
 
 

Online inschrijvingen

Uw deelnemers kunnen zich online inschrijven via ons inschrijfsysteem. U krijgt dan een eigen inschrijfformulier waarin wij precies kunnen bijhouden wie zich heeft ingeschreven. De link hiervan kunt u zelf verspreiden onder potentiële deelnemers en op uw eigen website zetten. 

 
 

Marketing

U kunt ervoor kiezen om gebruik te maken van onze achterban. Wij zijn gespecialiseerd in het bereiken van de christelijke doelgroep. Dit doen we door middel van online marketing en social media advertisement. Wanneer u hiervoor kiest nemen wij u mee in onze marketing om zoveel mogelijk deelnemers voor uw conferentie te bereiken.