Royal Adventure met je hele jeugdgroep

Dat is pas een beleving! Je kunt namelijk met je hele jeugdgroep deelnemen aan RA! Heb jij in jouw kerk een mooie club tieners die vaak samen komen voor bijvoorbeeld een bijbelstudie of catechisatie? Dan is dit misschien wel wat voor jullie! Lees hieronder snel meer! 

Wat is Royal Adventure? 

Tijdens deze gave vakantie ga je op zoek naar God, leer je hem beter kennen en maak je nieuwe vrienden. Deze week zit vol sport, spel, muziek maken en chillen. Royal Adventure is samen met Royal Mission opgezet. Elke week is er vanuit deze organisatie een coach aanwezig die jou coacht. Daarnaast is er elke week een spreker die de meetings leidt. RA bestaat uit verschillende Tracks

 
 
 

Aanvraagformulier

Contactgegevens

Jeugdgroep

Hoeveel tieners nemen deel? Leeftijden 11-18.

Hoeveel leiders gaan mee?

Vink hier aan in welke week jullie willen komen. Let op: dit is een aanvraagformulier. Zodra de aanvraag binnen is zullen wij kijken of de accommodatie nog beschikbaar is.

Het jeugdgroep-concept

Je kunt dus met jullie jeugdgroep meedoen aan RA Stay Inn. Dit houdt in dat jullie met de jeugdgroep bij ons overnachten en mee eten en gebruik maken van het hele Royal Adventure programma. Overnachten doen jullie in eigen tentjes. 2022: Deelnemers betalen €250,- voor alles. 

Het leuke aan het jeugdgroepconcept is dat er per elke 10e deelnemer, 1 leider gratis mee mag. Extra leiders betalen slechts €150,-.