De Betteld Zelhem

videoplatform

Bekijk alles on demand!

Op de Betteld nemen we al jaren bijbelstudies op. Misschien heb je er ooit wel eens een bijgewoond. Vanaf nu kun je alles terugkijken op ons videoplatform! Je hoeft alleen maar lid te worden, de eerste maand is gratis (daarna slechts €2,- per maand)! Je steunt hiermee ook meteen onze stichting Ondersteuning Evangelisatieverkondiging de Betteld, vanwaaruit wij het programma financieren. Het is een ANBI, dus je kunt het als gift opgeven bij de Belastingdienst. 2x Handig dus! 

Internationaal platform

Begin 2021 werd besloten om voor wereldwijd gebruik Engelstalige studies op te nemen. Ondertussen is de Kruisconferentie opgenomen met Eddie Bakker, bestaande uit veertien lessen. Er komt ook deze zomer al onderwijs op te staan van Wilkin v/d Kamp, Suzette Hattingh, Anne v/d Bijl, Loren Cunningham, etc. Er worden gauw 100 lessen per jaar zo’n honderd Engelstalige lessen opgenomen, dus met bovenstaande kom je gemiddeld al op drie nieuwe studies per week. 

Steun ons werk

Voor dit wereldwijde werk zoeken we zakelijke partners om deze visie te sponsoren.  Giften kunnen worden overgemaakt naar onze ANBI, St. Ondersteuning Evangelieverkondiging De Betteld en zijn dus aftrekbaar van de belasting. De IBAN is NL 42 RABO 0388 4022 37

Vacatures

Om al deze plannen waar te maken zijn we hard op zoek naar extra helpende handen. Zo zijn we op zoek naar cameramensen, beameristen en iemand die een ster is in adminstratie. Lijkt je dit wat? Neem dan contact met ons op!