De Betteld Zelhem

Vriend van de Betteld

Wist jij dat Vriend van de Betteld kunt worden? 

Misschien kom jij hier al jaren, misschien ben je er nog maar één keer geweest of kom je dit jaar voor het eerst. Misschien vind jij het geestelijk werk van de Betteld zo mooi, dat je je graag in zou willen zetten om hieraan mee te bouwen! Word dan Vriend van de Betteld. 

Als Vriend steun je het stichtingswerk van de Betteld en zet jij je in voor het park. Op die manier ben je meer betrokken bij ons park en geestelijk werk dan alleen vakantiegasten. 

Hoe word je Vriend? Heel simpel! Maak een account aan op www.betteldmedia.nl of doe een donatie aan de Stichting Ondersteuning Evangelisatieverkondiging de Betteld via www.betteldmedia.nl

 

Voeg daad bij het woord: klusdagen 13 en 20 april

Als je Vriend bent geworden, kun je je meteen inzetten. Op zaterdag 13 en 20 april organiseren we klusdagen. 

We gaan met een groep Vrienden de tenten aan de Waterkant opbouwen! 

Het gaat om de 6 bungalowtenten aan de Waterkant. Deze zijn vanaf de meivakantie geboekt, dus het is belangrijk dat ze op tijd staan! 

Naast de tenten, ligt er ook nog groenwerk klaar. Heb je hele groene vingers? Dan mag je jezelf daar ook voor inzetten. 

Lijkt het je wat? Leuk! Je kunt je hieronder aanmelden. Bij vragen, kun je onze coördinator Peter Smit mailen, peter.smit@betteld.nl

Ps.: Je kunt je ook meteen aanmelden voor de klusdagen, als je dan nog geen geregistreerd Vriend bent, zullen wij je toevoegen.