De Betteld Zelhem

Witte Herberg

De Witte Herberg

Op zoek naar een grote groepsaccommodatie voor een flinke groep? Dan is de Witte Herberg een goede plek om te zijn! Deze grote herberg heeft 21 slaapkamers met eigen sanitair, een grote professionele keuken, een grote eetzaal en een gezellig café. Er is plek voor wel 132 mensen! 

 
  • Voor groepen tot 147 personen
  • 21 slaapkamers met eigen sanitair
  • Gelegen op het gezelligste christelijke park van Nederland
 
 

Een veelzijdige plek

De Witte Herberg is niet alleen voor grote groepen handig, ook kleinere groepen kunnen er goed vertoeven. De zes-persoons slaapkamers zijn namelijk voorzien van stapelbedden die opklapbaar zijn. Zo kunnen we van de slaapkamers ook gezellige twee-persoonskamers maken! 

De slaapkamers liggen rondom de Bovenzaal, een gezamelijke ruimte die naar wens kan worden ingedeeld. Beneden vind je een grote professionele keuken waar gekookt kan worden voor grote groepen. Je kunt gezellig samen eten in het Restaurant dat kan worden uitgebreid door de schuifwanden naar de Snackbar en het Café te openen. 

 

Geheel verzorgd verblijf

Wil je echt helemaal ontspannen tijdens jullie uitje? Dan kun je ervoor kiezen om je te laten ontzorgen. Wij verzorgen dan de catering! Je kunt gewoon aanschuiven! 

Je kunt ervoor kiezen om alle maaltijden te laten cateren, of bijvoorbeeld alleen het avondeten. Je kunt informeren naar de mogelijkheden!